У Львові буде фестиваль «Вітер На-Дії»

15:15 9 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Всеукраїнський молодіжний християнський фестиваль «Вітер На-Дії» відбудеться 15 вересня в Центрі митрополита Андрея Шептицького (УКУ).

Про це повідомили в понеділок, 9 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «До участі у фестивалі запрошують активну молодь, яка прагне духовного розвитку та змін. Фестиваль розпочнеться Літургією у храмі Святої Софії-Премудрості Божої, а завершиться масштабним вечірнім концертом. На території Центру Митрополита Андрея Шептицького будуть діяти тематичні майданчики: духовний, інтелектуальний, мистецький та спортивний, і кожен з них матиме свої особливості».

Організатори фестивалю зазначили: «Духовний майданчик – це молитва, роздуми про Бога і про наші з Ним стосунки, медитація, спів. Інтелектуальний майданчик – десятки просторів для дискусії, виступів відомих і авторитетних людей, спільного навчання. Творчість – дуже багато якісної музики, виставки, майстер-класи і неймовірний концерт на великій сцені. Активний відпочинок – спортивні змагання, квести, майстерки. передбачена «Добра розмова з чудовими людьми при добрій каві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів