У Львівському полку Національної гвардії України Великдень почався Пасхальними службами Божими

13:18 12 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Як повідомили в неділю в прес-службі Національної гвардії України, особовий склад Львівського полку НГУ розпочав цей світлий й радісний день з Пасхальної утренньої та Воскресної служби Божої, які відбулись вночі.

У прес-службі Національної гвардії України повідомили сьогодні, 12 квітня:

«З усіх великих празників нашого церковного року найбільш давній, урочистий і радісний – це Великдень. Кожного року у військових частинах Західного ОТО Національної гвардії України це свято зустрічають разом дружнім військовим колективом. Готуються до Воскресіння Христового заздалегідь.

Цього року, за традицією, особовий склад Львівського полку Національної гвардії України розпочав цей світлий й радісний день з Пасхальної утренньої та Воскресної служби Божої, які відбулись вночі. А на ранок офіцери та солдати зібрались на святковий сніданок у їдальні, де їх чекали освячені паски, яйця та м’ясні страви.

Перед початком сніданку отець Михайло зачитав всім Великоднє послання високопреосвященішого Макарія – митрополита Львівськогой керуючого рівненсько-волинською і таврійською єпархіями. Щоб краще зрозуміти велич, значення і дух Великодня отець Михайло коротко розповів історію, богослужіння і значення для всіх нас цього свята.

Отець Михайло зокрема наголосив: «Живучі на українській землі, ми, свідомі українці та люди інших національностей, переносимо страждання через неспокійний теперішній час, особливо ці страждання торкаються тих сімей, чиї батьки, брати та сини, віддавши своє молоде життя, пролили кров за нас і за свої родини, за рідну землю і за свою Батьківщину. Все це засвідчує те, що ми любимо Україну і готові їй служити, її захищати при будь-яких труднощах».

Після привітання та молитви отче освятив та благословив великодні страви».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів