У львівському Парку культури і відпочинку подорожчали квитки на атракціони

22:28 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.ridne.net

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію та зростанням вартості обслуговування атракціонів у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, там зросла вартість квитків.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 квітня, «Щоденному Львову», 

«З вихідних у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочався сезон атракціонів. Каруселі пройшли щорічне діагностичне експертне обстеження Західним експертно-технічним центром та Дежгірхімпромнаглядом у Львівській області та отримали дозвіл на експлуатацію. Адміністратор парку Христина Пархуць розповіла також:

«Запустили 12 каруселей, не відкрився цьогоріч лише «Вихор», який закрито на ремонт.  У зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію та зростанням вартості обслуговування атракціонів, вартість квитків цього року зросла: дитячі з 6 грн до 8 грн у будні та суботу і 10 грн. у святкові дні та неділю, дорослі – з 10-15 грн до 15 грн у будні та суботу і 20 грн у святкові дні та неділю, «Автодром» – 20 грн у будні та суботу, 25 грн. у святкові та неділю.  Також цьогоріч були залучені художники, які оновили зовнішній вигляд атракціонів – розмалювали яскравими елементами «Сонечко», «Грибок», «Вальс», «Веселі гірки» та скульптуру лева і черепахи при вході у атракціонне містечко». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів