У львівському електротранспорті лунатимуть колядки й щедрівки

19:58 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lib.znaimo.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, від свята Миколая та до Водохреща в трамваях та тролейбусах поруч зі звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки.

У прес-службі ЛМР розповіли сьогодні, 15 грудня, «Щоденному Львову», що від свята Миколая та до Водохреща в трамваях та тролейбусах міста поруч зі звичайними оголошеннями лунатимуть колядки та щедрівки. А начальник відділу маркетингу ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Бачинська пояснила: «Ми не маємо фінансової можливості забезпечити новорічно-різдвяну ілюмінацію, то ж вирішили забезпечити святковий настрій та тепло у серці нашим пасажирам в такий спосіб». 

До участі у проекті зголосилися відомі артисти із вокальної формації «Піккардійська терція» та співак і композитор Павло Табаков, який зазначив: «Мій альбом колядок і різдвяних пісень «Різдво для двох» - мелодійний і душевний. До нього увійшли як традиційні українські колядки в оригінальних обробках, так і авторські святкові пісні. Надіюся, у цей святковий, білосніжний і навіть казковий період у році і львів’яни, і гості міста Лева залюбки слухатимуть колядки скрізь – навіть у громадському транспорті».

Натомість художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець розповів: «Різдвяно-Новорічний період у Львові - особливий. Сподіваємося, колядки у нашому виконанні, власне, і створюватимуть цю особливу атмосферу для пасажирів львівських трамваїв і тролейбусів. Для туристів проїхатися у львівському трамваї – уже цікава пригода. А проїхатися й поколядувати – тим паче!». 

У якості експерименту музичні композиції із альбомів «З неба до землі» («Піккардійська терція», 2004) та «Різдво для двох» (Павло Табаков, 2008) у тестовому режимі почали лунати у трамваях з 13 грудня. Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» висловлює щиру вдячність артистам за їх оперативний, благородний і безкорисний відгук на пропозицію участі у проекті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів