У Львівській ОДА очікують пропозиції щодо підтримки друкованих ЗМІ

14:30 21 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська ОДА оголосила збір пропозицій щодо надання фінансової підтримки друкованим засобам масової інформації

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації в межах «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки» оголосив збір пропозицій щодо надання фінансової підтримки друкованим засобам масової інформації для дітей та юнацтва, інвалідів, спеціалізованим науковим виданням, що видаються науковими установами та навчальними закладами не нижче третього рівня акредитації.

Окрім того, засобам масової інформації, які цілеспрямовано сприяють розвитку мов та культур національних меншин України, а також періодичним виданням літературно-художнього напряму. Конкурс триватиме 60 календарних днів з моменту його оголошення.

Як інформував «ЩЛ», департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації оголосив також конкурс на підтримку вітчизняного книговидання у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів