У львівській галереї «Дзига» о 20:00 колядуватимуть «Babooshki» (відео)

12:56 29 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dzyga.com

Концерт цього українсько-польського етно-джазового проекту відбудеться в арт-кафе «Квартира 35» на вулиці Вірменській, 35.


Відео: TheBabooshki

Основу концерту складуть слов'янські мелодії в джазовій обробці з рисами фольклору.  Його організатори повідомляють також:

«Групу «Babooshki» створено у 2009 році. Її основу творять дві вокалістки: полька Кароліна Беймчік та українка Дана Винницька.

Репертуар – джазові інтерпретації народних пісень з різних регіонів Польщі та України – білгорайські пісні (пов'язані з польськими південно-східними прикордонними областями), мазурські чи підляські мелодії, що виконуються двома мовами. Насамперед музиканти зосереджуються на видобуванні спільних особливостей польської та української народної музики.

Джерелом інспірації для музикантів є праці Оскара Колберга. Їхній перший альбом «Kolędy i szczedriwki» побачив світ у грудні 2011 року під патронатом Польського Радіо і видання Jazz Forum. Цього року вийшов другий альбом «Vesna» із джазовими інтерпретаціями веснянок».

Концерт цього гурту відбудеться в арт-кафе «Квартира 35» («Дзиґа», вулиця Вірменська, 35). Про це інформує в неділю агенція «Українські Національні Новини».

Як повідомляв «ЩЛ», сьогодні о 15:30 у Львові – вулична вистава «Різдвяна феєрія», новорічну ялинку на Левандівці відкриють о 16:50, а в філармонії о 18:00 – «Мелодії новорічного настрою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів