Творчі колективи з Луганщини продемонструють своє мистецтво на Львівщині

12:00 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Зразковий ансамбль танцю «Орля» циркова студія «Кристал» Палацу культури міста Рубіжне вітатимуть у четвер, 8 листопада, гостей народного дому Червонограда мистецькою програмою «Даруємо мистецтво».

У межах співпраці Луганської та Львівської області, а також культурних обмінів між областями Львівщину відвідають понад 30 дітей. Директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало зазначила: «Цей культурний обмін між областями є надзвичайно важливий, оскільки наші мешканці мають змогу ознайомитися із мистецькими традиціями інших регіонів держави. Особливо цінним він є зараз, коли у такий нелегкий для України час ми ще більше повинні гордитися українськими традиціями та шанувати їх».

Упродовж трьох днів гості з Луганщини матимуть можливість краще пізнати культурну столицю України. Діти вже встигли побувати у Львівській опері, музеях, виставкових залах, театрах, прогулялися старовинними вуличками міста, відвідали департамент з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації, де мали можливість поспілкуватися з директором департаменту, яка на згадку про приємну зустріч подарувала кожному гостеві книгу.

Про це повідомили в четвер, 8 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів