Тренди весни 2022 з інтернет-магазином Лебутік

20:41 11 березня 2022 р.

Фото до новини

Зараз на піку популярності міні-спідниці, блискучі деталі, паєтки, які вважалися раніше ознакою дешевизни.

Імениті дизайнери дуже здивували відвідувачів модних показів у цьому сезоні. Адже повертаються тренди дев'яностих і двотисячних років. Обираючи модні речі, варто знати тренди весни 2022, та звертати увагу на деталі зі звіриним принтом і блискучими доповненнями, бо весна з Лебутік дуже яскрава та смілива. Дійсно, через кілька років пандемії багато модників скучили за звичайним життям. Тому намагаються знімати з себе об'ємні костюми оверсайз і одягають обтислий одяг. Зараз на піку популярності міні-спідниці, блискучі деталі, паєтки, які вважалися раніше ознакою дешевизни.

Модні тенденції навесні 2022 року

Основними модниками зараз є представники покоління “Зумерів”, які не відчули на собі всі принади того часу, тому з радістю носять одяг у стразах, джинси із заниженою талією і сукні з воланами з шифону або прозорих матеріалів.

Які речі модно вдягати:

  • На піку популярності обтислі комбінезони, які підкреслюють достоїнства фігури. Їх можна носити як з кросівками, так з піджаком оверсайз. Якщо одягти шпильки або взуття на підборах, а також укорочений жакет, вийде вельми гламурне поєднання, яке можна вдягнути навіть ввечері, для якоїсь галасливої тусовки.
  • На піку популярності кроп-топи, які відкривають живіт. Їх зараз дозволено носити навіть в офісному гардеробі. Також часто використовують топи, які нагадують верхню частину від купальника бікіні.
  • Знову стають популярними бриджі, тобто укорочені штани. У цьому сезоні вони трохи вище коліна, або нижче його всього на кілька сантиметрів. Але такого роду одяг можуть дозволити собі далеко не всі. Це пов'язано з тим, що подібні бриджі вкорочують ноги, роблять їх візуально трвстішими. Тому найкраще їх комбінувати з взуттям на високих підборах, і вдягати дівчатам високого зросту зі стрункими ногами.

Кілька модних речей, які повинні бути у гардеробі кожної жінки

Модне взуття в цьому сезоні досить масивне, на високій платформі. Зараз підошва більше нагадує копита диких тварин. Це пов'язано не тільки з її великими розмірами, але і грубим виглядом. Знову набула популярності сітка. Якщо кілька років тому віддавали перевагу невеликим кофтинкам, які одягали під різні жилетки і кардигани, то зараз сітка є мало не основним елементом гардеробу. Її одягають як зверху нижньої білизни, так і на сукні на тонких бретелях.

Звіриний принт популярний не тільки завдяки тенденціям серед модних дизайнерів, але і тому, що 2022 - це рік тигра. Варто відзначити, що саме зірки обожнюють принт, тому часто разом з таким одягом поєднують джинси-скінні, або якісь скромні футболки. Необхідно, щоб одна частина гардеробу була кричущою, а інша досить скромною та базовою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів