Театр «Воскресіння» покаже у Львові виставу просто неба

14:35 18 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У понеділок, 18 грудня, о 17.00 на вулиці Сербській, 3 у Львові розпочнеться театралізоване дійство «Іде святий Миколай», яке продемонструють актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння».

Про це повідомили сьогодні, 18 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Казкова вистава уже традиційно відбудеться просто неба біля на вулиці Сербській. Герої цьогорічної зимової феєрії чаруватимуть солодкою історією, казковістю костюмів та розмаїттям веселощів. Також на гостей очікують різноманітні цікаві загадки та забавлянки. Кульмінацією свята стане привітання від Святого Миколая та солодкі подарунки».
У міськраді також поінформували: «Театр «Воскресіння» вперше представить нову святкову виставу, в якій буде використана атрибутика шоколадної справи. Дітлахів, які завітають на дійство, очікує казковий бал з принцом і принцесою, зустріч з зачарованими героями та участь в цікавих забавах. Також буде можливість спостерігати, як шоколатьє на ходулях варять казковий шоколад у величезному казані. Відтак, діток та їх батьків запрошують особисто зустрітись зі святим Миколаєм та отримати подарунок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів