Суд відхилив позов екс-директора львівського Будинку органної та камерної музики

17:40 30 жовтня 2018 р.

Будинок органної та камерної музики

Будинок органної та камерної музики
Фото: tvoemisto.tv

У ЛМР запевнили: «Перемогою для міської ради завершився суд, пов’язаний із конкурсом на посаду керівника Львівського будинку органної та камерної музики».

Про це повідомили у вівторок, 30 жовтня, в прес-службі Львівської міськради. Директор міського департаменту розвитку Наталія Бунда зазначила: «Сьогодні для нас дійсно знаменний день, тому що ми довели, що закон України про культуру створює чудові можливості для того, щоб наші інституції очолювали професійні, амбітні, справжні менеджери культури».

Наталія Бунда також розповіла: «Рік тому відбувся конкурс на посаду директора Будинку органної та камерної музики. Конкурс був дуже складний, мав публічний резонанс, тому що за першим не було отримано результатів. Тоді ми мали довге судове засідання, тривалістю в один рік, за позовом колишнього директора установи Юліана Винницького про поновлення його на роботі і визнання результатів конкурсу недійсними».

Директор міського департаменту розвитку також запевнила: «Натомість, теперішній директор і переможець конкурсу Іван Остапович за той рік, поки тривало судове засідання, тішить нас великими досягненнями, тому що органний зал перетворився в одну з найпопулярніших музичних інституцій Львова. Туди почала ходити молодь, приїжджають музиканти світового рівня. Часто буває, що не вистачає місць і стільчики доставляють на сцені. Зараз ми проводимо ремонтні роботи, відбуваються дуже позитивні контентні зміни».

У міськраді також нагадали: «Конкурс на заміщення вакантної посади директора Львівського будинку органної та камерної музики оголосили 4 липня 2017 року. У зв’язку з відсутністю належно оформленого протоколу №2 засідання комісії, наявністю двох примірників такого протоколу, які за формою та змістом кардинально відрізняються (один підготовлений та завізований секретарем комісії, підписаний 3 членами комісії із зауваженнями, а інший, – підроблений головою конкурсної комісії (про що було зареєстроване відповідне звернення в правоохоронні органи), завізований п’ятьма членами комісії та її головою, без підпису секретаря), у жовтні 2017 року було оголошено новий конкурс на заміщення вакантної посади. За його результатами переміг голова громадської організації «Collegium Musicum» Іван Остапович».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів