Страви зі Львова, що відмінно смакують

16:16 18 серпня 2022 р.

Фото до новини

Суші та роли – їжа на будь-який смак. Вона може бути теплою та запеченою, солодкою чи солоною, навіть вегетаріанською, однак завжди – смачною та ситною.

Бажаєте чогось смачного та не дуже екзотичного? Зараз можна замовити чимало цікавих і ситних страв, особливо, якщо скористатись доставкою суші у Львові. Східна кухня стала неймовірно популярною, але мова йде переважно про суші та роли. Ці страви – яскравий приклад успішної адаптації для Заходу.

Що може бути привабливішим за роли, котрі відрізняються багатством смаку та оформлення. Ця їжа досить приємна візуально й тактильно і, не лякає наявністю в рецептурі екзотичних інгредієнтів. Всі складові є зрозумілими та знайомими. Вони принесуть чимало задоволення гурманам. Суші та роли стали звичними в житті сучасного українця. В Kraft Burger їх асортимент дуже широкий, тож кожен зможе вдовольнити свої смакові вподобання.

Суші: якими вони бувають

Обожнюєте суші? Так, ці невеличкі яскраві квадратики з рибою, рисом та чисельними добавками. Більшість людей до сих пір вважає їх стравами традиційної японської кухні, однак це не зовсім так. Все дуже переплуталося і, говорячи про суші, людина часто має на увазі роли, хоч від цього ці страви не стають менш смачними.

Суші та роли готуються за різними рецептурами. В першому випадку рибу розрізають після спеціальної заморозки. Її подають окремими частинами, додаючи рис та різні інгредієнти, які роблять їжу менш прісною. Страви ж у вигляді невеличких рулетів є ролами. Їх готують, викладаючи всі складові та скручуючи у рулет, який потім розрізають на окремі частини й подають споживачеві разом із васабі чи соєвим соусом. Існує чимало варіантів подібної їжі, основою якої є рис. Що ж використовують для начинки? Оптимально підійдуть наступні інгредієнти:

  • риба (переважно лосось чи тунець);
  • огірок або авокадо;
  • мідії, креветки, краби й різноманітні мікси;
  • кремовий сир.

Роли можуть загортати у водорості чи в рибну шкіру. Якщо ж для формування зовнішнього шару використовують рис, то готову страву зазвичай прикрашають лососем або листком салату. Їх обвалюють у риб’ячій ікрі чи посипають кунжутом. Така їжа виглядає дуже апетитно. Особливу увагу варто приділити рису, адже подібні сорти не продаються у магазинах.

Існує величезна кількість різновидів ролів, які відрізняються способом приготування та інгредієнтами. Які з них є найпопулярнішими? Роли «Філадельфія», котрі можна замовити і в Kraft Burger. Вони складаються з лосося та обов’язкової сирної начинки. В класичному виконанні страва виглядає, як рис із начинкою у вигляді сиру та огірка, доповнений шматком лосося.

Суші та роли – їжа на будь-який смак. Вона може бути теплою та запеченою, солодкою чи солоною, навіть вегетаріанською, однак завжди – смачною та ситною. Така страва відмінно підійде для обіду і стане вдалим вибором для корпоративного заходу, бо ж подається порційно. 4-6 ролів – цілком достатньо, щоб насититися, втім можна замовити й величезний набір, тобто сет, щоб насолодитися смаковою різноманітністю. Вони свіжі, натуральні та виглядають надзвичайно привабливо, що також має не останнє значення, коли мова йде про розподіл прихильностей. Гарний смак та доступна ціна роблять їх частими гостями за столом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів