Сьогодні у Львові «Родинний клуб» проведе «Сімейний квест»

09:09 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: plast.org.ua

«Виконуючи завдання, учасникам доведеться проявити кмітливість та застосувати своє логічне мислення».

Як повідомляє прес-служба міської ради, сьогодні, 21 листопада, «Родинний клуб» організовує у Львові «Сімейний квест» для дітей із батьками. Гра розпочнеться о 15.00 годині в Дитячому клубі Залізничного району, розташованому по вулиці Симона Петлюри, 37 (на фото). 

Участь у квесті візьмуть 12 сімей. Педагог-організатор дитячих клубів Залізничного району Львова Ольга Михайлик розповіла про нього наступне:

«Виконуючи завдання, учасникам доведеться проявити кмітливість та застосувати своє логічне мислення. Команда, яка першою виконає усі завдання, отримає приз. Також сім’ям доведеться відповідати на питання різних категорій.

Усі питання взяті зі шкільної програми, дітки зможуть пригадати все, що вивчали у школі. Переможуть ті, хто дасть найбільше вірних відповідей.

Головне, звісно, не перемога і не отримані призи, а участь і позитивні емоції, отримані після розваг. Основною метою квесту є зблизити дітей та батьків, показати, що разом може бути весело і всі гуртом зможуть провести час цікаво не лише вдома, а й в нашому клубі».

Відтак прес-служба міської ради нагадує, що в «Родинному клубі» працює безкоштовний гурток англійської мови «Срібний лев». Заняття у ньому відбуваються тричі на тиждень: у понеділок, середу й п’ятницю (з 15.00 до 18.00).

Діти в гуртку поділені в три вікові групи: 5-6 років, 7-9 років, 10-13 років. Пріоритетом у навчальному процесі гуртка англійської мови «Срібний лев» є вивчення розмовної мови, а також творчі завдання в ігровій формі.

У вівторок зі 16.00 до 20.00, у четвер із 15.00 до 18.00, в суботу з 10.00 до 12.00 для дітей проводяться тематичні ігри та забави. Більше інформації про гурток можна отримати за номером телефону 0979035786.

Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні. Детальна інформація про захід за телефоном: 0979035786.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів