Сім парафій у Львові відзначають престольні празники

09:00 7 липня 2019 р.

Храм Святого Івана Хрестителя УГКЦ на вулиці Ужгородській

Храм Святого Івана Хрестителя УГКЦ на вулиці Ужгородській
Фото: catholicnews.org.ua

У неділю, 7 липня, престольний празник Різдва Івана Хрестителя відзначають у чотирьох церквах Львова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що святкове богослужіння в церкві Різдва Івана Хрестителя УГКЦ на вулиці Кобилиці (№31) – з  8.00, 10.00 та 12.00, у церкві святого Івана Хрестителя УГКЦ на вулиці Ужгородській (№1) – з 9.00, у церкві Різдва Святого Пророка Предтечі та Хрестителя Господнього Іоана ПЦУ на вулиці Пекарській (№52) – з 10.00, а в церкві Різдва Іоана Хрестителя ПЦУ на вулиці Пасічній (№91) – з 11.00.

У прес-службі Львівської міськради поінформували також, що в неділю, 7 липня, у двох церквах Львова відзначають празник Матері Божої Неустанної Помочі. Відтак, святкове богослужіння в церквах Матері Божої Неустанної Помочі на вулицях Вахнянина (№39) та Сніжній – з 11.00.

У прес-службі Львівської міськради повідомили також, що в неділю, 7 липня, у церкві Пресвятого Серця Христового УГКЦ на вулиці Диктовій (№2а) теж відзначатимуть престольний празник. Святкове богослужіння очолить у ньому о 12.00 настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла та синкел у справах капеланства військових, ув’язнених, студентів та дітей сиріт – отець Степан Сус.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів