Розмальовки для дівчат: кольорове онлайн-дозвілля

21:03 5 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сучасні віртуальні розмальовки представлено великою кількістю онлайн-ігор, у які юні леді бавляться із неабияким ентузіазмом

Коли донечку чи молодшу сестру треба чимось зайняти, дорослі часто пропонують розмальовки. Малеча із задоволенням береться за ідею додати кольору улюбленим персонажам, надрукованим на папері. Та після такого творчо проведеного часу лишається багато нікому не потрібних книжечок, які захаращують простір. Що ж робити? 

На щастя, є віртуальна альтернатива, яка збереже не лише місце у вашій оселі, а й кошти на придбання дівчачих альбомів для розфарбовування. Йдеться про розмальовки для дівчат — ще більш цікавий варіант дозвілля, який надовго утримує увагу маленької принцеси. 

Яку розмальовку обрати?

Сучасні віртуальні розмальовки представлено великою кількістю онлайн-ігор, у які юні леді бавляться із неабияким ентузіазмом. Дівчатка можуть обирати розвагу на свій смак серед безлічі різновидів:

  • Герої улюблених мультиків. Власноруч додати барв улюбленому персонажу — бажання, яке просто здійснити, взявши до рук віртуальні олівці чи пензлик із фарбами. Головних героїв популярних анімацій обожнюють дітлахи, тож не дивно, що вони із великою радістю сприймають пропозицію порозмальовувати їх. Діснеївські принцеси, кошенятко Кітті, Том та Джері, Губка Боб чекають на юну талановиту художницю.

  • Малювання у поєднанні з розфарбовуванням. Деякі забавки пропонують дитині спочатку перемалювати, наприклад, тваринку з зображення, а вже потім додати їй кольорів. 

  • Гра в тату-салон. Розмальовка, яку хоче собі кожна мрійниця. Якщо донечка бажає у майбутньому прикрасити себе татуюваннями чи стати майстром з тату, їй обов’язково сподобається така розвага. Комп’ютерна мишка слугуватиме інструментом, який створюватиме кольорове зображення. З таких ігор дівчинка дізнається, як все влаштоване в тату-салоні та засвоїть основні обов’язки майстра. 

  • Прості малюнки для найменших. Дитинка лише починає проявляти зацікавленість до розмальовування? Запропонуйте їй впоратися з найпростішими зображеннями тварин або рослин. Вже далі можна буде переходити до більш складних.

Завдяки цим онлайн-розвагам кожна дівчинка може відчути себе митцем, у розпорядженні є сучасні технології, що допомагають створювати на екрані монітора справжні шедеври. 

Переваги онлайн-розмальовок

Як і кожна розмальовка, віртуальна версія надає дитині можливість пофантазувати, відчути себе мультиплікатором. Вважаючи, що обожнюваний герой повинен мати зовсім інший вигляд, аніж у мультику, дівчинка може розфарбувати його по-своєму. Тобто розмальовка — спосіб реалізувати творчий потенціал. Подібні онлайн-ігри мають багато переваг перед звичайними, паперовими розмальовками:

  • Не рвуться та не брудняться.

  • Завжди під рукою.

  • Не займають місце на столі чи деінде.

  • Не потребують оплати.

  • Можна використовувати багато разів, додаючи кожного разу різні барви.

  • Мають приголомшливу палітра кольорів.

  • Якщо обраний колір нанесено, але він не подобається, можна стерти його.

  • Можна оновити гру та почати розфарбовувати по-новому.

Для дівчинки слід обрати гру відповідно до її віку та інтересів. За необхідністю розмальовану картинку можна роздрукувати, щоб залишити на пам’ять. Віртуальна забавка допоможе розвинути дрібну моторику рук, адже дитина працюватиме з мишкою. 

Використовуючи такі розмальовки, можна пояснити маляті основи поєднання відтінків, аби почав формуватися художній смак. Дайте дитині можливість самостійно визначитися з грою, де вона реалізовуватиме свій творчий потенціал. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів