Репер Drake подарував фанату 50 тисяч доларів під час концерту

12:31 8 вересня 2023 р.

Фото до новини

Канадський реп-виконавець під час концерту в Лас-Вегасі подарував одному з шанувальників 50 тисяч доларів.

Популярний реп-виконавець Drake виступив минулими вихідними на концерті в Лас-Вегасі. Цей захід потрапив у новини шоу-бізнесу не через успішну організацію, а через те, що співак проявив неймовірну щедрість і подарував одному зі своїх фанатів 50 тисяч доларів. Кількість шанувальників після цього вчинку в артиста суттєво збільшилася.

Подробиці події

Після виконання однієї з композицій під час концерту в Лас-Вегасі, пише джерело МЕТА, відомий репер Drake звернув увагу на фаната, в руках у якого була табличка з незвичайним написом. У ньому йшлося про те, що хлопцеві довелося витратити накопичені на меблі гроші, щоб купити квиток на концерт Дрейка. Співак, не роздумуючи, вказав на цього шанувальника і сказав, що він дасть йому гроші для купівлі меблів і подарує 50 тисяч. Тут же він попросив свою команду подбати про те, щоб хлопець отримав гроші цього ж вечора

Після цього виконавець сказав, що цим вчинком намагається чогось навчити своїх фанатів. Він хотів, щоб цього вечора кожен із них зрозумів щось важливе. Він акцентував на тому, що ніхто не може знати, що відбувається в житті людини, яка стоїть поруч.

Це не вперше, коли Drake демонструє свою щедрість. Під час проведення шоу в рамках форуму Kia, він вирішив подарувати одному прихильнику, який сидів у першому ряду, сумку бренду Hermes Birkin вартістю 35 тисяч доларів.

Цікаві факти про співака

Справжнє ім’я репера Drake – Обрі Дрейк Грехем. Відомо, що в артиста є не тільки сценічний псевдонім, а й кілька цікавих прізвиськ, як-от Champagne Papi та Drizzy.

За неофіційними даними статки виконавця Дрейка становлять понад 100 мільйонів доларів. Дохід співак отримує не тільки від своїх виступів, а й від лейбла OVO Sound. Також знаменитий репер створив новий бренд одягу, який вирішив назвати теж OVO. Від продажу речей цієї торгової марки він отримує пристойний дохід. Компанія регулярно оновлює колекції бренду OVO. Серед речей цієї торгової марки переважають здебільшого стильні світшоти та кепі, створені в стилі кежуал.

Нещодавно співак здивував усіх не тільки своєю щедрістю, а й незвичайною колекцією подарунків від своїх прихильниць. За час своїх виступів артисту вдалося зібрати величезну кількість бюстгалтерів, які під час концертів дівчата кидають на сцену. У колекції представлена величезна кількість білизни різних кольорів і розмірів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів