Рекорд України. На Львівщині з печива і кексів виклали найбільшу Конституцію України

13:16 28 червня 2024 р.

Фото до новини

Ширина інсталяції – 2 метри 10 сантиметрів, довжина – 3 метри. Її виклали з 3400 кексів та печива.

Сьогодні, 28 червня, у парку На Валах у Львові встановили рекорд України – з 3400 штучок кексів та печива виклали копію Конституції України.

«Таким чином на Львівщині встановили рекорд України – найбільша Конституція України, яку виклали зі солодощів. Його офіційно зафіксували у Книзі рекордів України. У такий спосіб подякувати нашим захисникам вирішили ТОВ Biscotti та представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини у Львівській області», – зазначив очільник Львівщини Максим Козицький.

Представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Львівській області Тарас Подвірний розповів про проєкт та запросив почесних гостей до участі у викладенні останніх кексів-цеглинок для завершення інсталяції.

Ширина інсталяції – 2 метри 10 сантиметрів, довжина – 3 метри. 

Представниця Книги рекордів України Ганна Крисюк офіційно зафіксувала новий рекорд України та вручила диплом організаторам. 

Після встановлення рекорду, «солодку Конституцію» разом з іншими гостинцями та справжніми примірниками Конституції України передали військовим, які перебувають на лікуванні та реабілітації в закладах охорони здоров’я Львівщини.

Нагадаємо, сьогодні До Дня Конституції України діячам культури, соціальної та енергетичної сфери на Львівщині вручили державні нагороди. Відповідні Укази підписав Глава держави Володимир Зеленський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів