Правоохоронці Львівської залізниці молилися перед ротацією Нерукотворному образу Ісуса Христа (відео)

22:48 12 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в підрозділі зі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці, сьогодні, 12 лютого, її правоохоронці, які відбувають в зону бойових дій, молилися в соборі святого Юра Нерукотворному образу Ісуса Христа за мир в Україні.


Відео: підрозділ зі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці

«Сьогодні в Архикатедральний Собор Святого Юра прийшли правоохоронці Львівської залізниці, які відбувають в зону АТО», – повідомили сьогодні, 12 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі (підрозділі зі зв'язків із громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

«Бійці молилися Нерукотворному образу Ісуса Христа – за мир в Україні. Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський благословив правоохоронці та наголосив, щоб з молитвою та надією до Бога, боронити наших людей, нашу країну

Щасливої вам дороги! Слава Ісусу Христу! На пам'ять кожному від'їжджаючому було вручено освячені образки.

Нерукотворний образ Господа Ісуса Христа – це особлива ікона Спасителя, зображена в чудесний спосіб нелюдською рукою. Цей Нерукотворний образ Господній як неоціненний скарб християнської традиції зберігається у Папській захристії Секстинської Капелли у Ватикані.

Правоохоронці також помолилися біля ікони Матері Божої – берегині українських воїнів. При виході з храму, гучними оплесками та вигуками «Герої», «Слава», «Повертайтесь живими» міліціонерів проводжали у щасливу путь тисячі людей.

Перед від’їздом правоохоронців також благословив отець Володимир Кепич. «Пам’ятайте, що ви нині будуєте нове майбутнє нашої держави, наших дітей», – зазначив священнослужитель.

Напутнє слово для правоохоронців дав начальник Управління ВолодимирДитюк: «Сподіваюся, що ви виконаєте ті завдання, які перед вами стоять. Загін ще раз доведе, як це було і в попередні відрядження, що ми здатні виконувати завдання, які стоять перед нами. Виконуємо їх грамотно і на високому рівні. Особовому складу належить нести службу в непростих умовах, а допоможе впоратися з поставленими завданнями тільки дотримання суворої дисципліни і чітке виконання поставлених керівництвом завдань».

Несучи службу в такому відрядженні, правоохоронці покликані забезпечити спокій жителів Донецької області, своїх рідних і близьких і всієї країни в цілому. Проводити вартових правопорядку у відрядження прийшли члени їх сімей, друзі і товариші по службі.

Прощатися було дуже важко, але близькі розуміють, що правоохоронці їдуть виконувати свій службовий обов'язок. Обійми і довгі розмови, незважаючи на мороз, посмішки та обіцянки дзвонити щодня. На прощання потиснули руки колегам, обняли родичів і вирушили в дорогу, щоб рівно через місяць повернутися назад до рідних домівок з виконаними в повному обсязі службово-бойовими завданнями».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів