Подарунок для батьків на свята. Що купити близьким людям?

10:42 16 серпня 2022 р.

Фото до новини

Надавайте перевагу практичним і корисним презентам, якими батьки матимуть змогу користуватися вдвох.

Наближення свят — завжди час приємних емоцій, довгоочікуваного відпочинку й зустрічей з рідними. Близьких варто тішити й без особливої нагоди. Що вже говорити про новорічні свята, коли хочеться влаштувати справжнє різдвяне диво. Вибрати й купити подарунки для батьків може бути складно, адже рідні не завжди зізнаються, що мріють отримати.

Кращі ідеї подарунків для мами з татом

Сюрприз — це не лише про матеріальне. Смачне і яскраве, незабутнє і захопливе — варіантів безліч. Надавайте перевагу практичним і корисним презентам, якими батьки матимуть змогу користуватися вдвох. Якщо ідей немає — купуйте подарунковий сертифікат. Він може стосуватися шопінгу офлайн або в інтернет-магазині, отримання певних послуг. Вибір подарунків онлайн — найзручніший формат. Адже батьки матимуть змогу замовити будь-який великогабаритний товар з доставкою додому. Також можна придбати подарункову картку Giftmall. Вона працює як звичайний сертифікат, але відкриває доступ до широкого асортименту товарів і послуг. Діє до 60 місяців і поширюється на всі товари, послуги та враження, представлені в онлайн-каталозі.

Практичні подарунки батькам

Людям з великим життєвим багажем важливо отримувати речі з практичним застосуванням. До таких належить:

  • парні чашки для чаю або кави, які змінюють колір під час нагрівання;
  • магнітна дошка на холодильник для нотаток;
  • пледи з рукавами;
  • парні іменні халати;
  • ваза;
  • соляна лампа;
  • аромадифузор;
  • кошик з фруктами;
  • набір елітного алкоголю.

Незвичні презенти для душі й нових вражень

Нові емоції — краще, що можна подарувати батькам. Діти виросли, тож прийшов час подбати про себе. Розслабитися, перевірити своє здоров’я, віднайти нове захоплення. З цим допоможе сертифікат на емоцію. Віддавайте перевагу класичним варіантам проведення часу:

  1. Політ на повітряній кулі. Нагадайте батькам, якими закоханими вони були, коли розпочинали свої стосунки. Крім того, це ще й гарна можливість насолодитися мальовничими пейзажами.
  2. Парний масаж. Ніщо так не допомагає розслабитися й зняти напругу, як професійний масаж.
  3. Практичний майстер-клас. Гарне рішення для батьків, які засиділися вдома. Можливість віднайти нове хобі або отримати певні практичні навички. Якщо батьки прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися в професійному плані, можна оплатити один з онлайн-курсів.
  4. Катання на квадроциклах. Активне дозвілля додасть яскравих барв у сірі будні. Також можна обрати катання на джипах або багі.
  5. Картинг. Швидкісні перегони разом з батьками — гарна можливість весело провести вихідні.

Ну і не забувайте, що рідних варто тішити й без приводу. Милі дрібниці, як-от вічнозелена рослина або набір кави та чаю, стануть гарним доповненням до візиту в батьківський дім.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів