Пластуни передали Вифлеємський вогонь миру Львівській ОДА

11:12 17 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Українські скаути з Пластунського осередку Львівської області передали на щотижневій апаратній нараді у Львівській ОДА їй Вифлеємський вогонь миру.

Про це повідомили у вівторок, 17 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що церемонії передачі Вифлеємського вогню миру підтримується пластунами вже понад  20 років. Вже традиційно пластуни заходять в гості до органів влади, аби спільно підтримати такий важливий соціально-інформаційний захід.

Голова Пласту у Львівській області Юлія Катинська наголосила: «Хочемо продовжити традицію передачі Вогню миру, аби на нашій землі нарешті настав мир, для військових, для усіх українців. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми цього досягнемо».

Передріздвяну традицію розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру започатковано в Австрії, проте завдяки пластунам акція була запроваджена і в Україні. Щороку з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь долає безліч кордонів і потрапляє до всіх українців, хто чекає світло тепла, миру, злагоди і сподівання, яке мандрує зі Заходу на Схід, єднаючи християн у переддень Різдва Христового.
Як інформував «Щоденний Львів», пластуни й скаути передали Львівській міськраді Вифлеємський вогонь миру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів