Пікетувальники змусили скасувати концерт у Львові

23:00 7 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: Forpost.lviv.ua

Активісти зірвали проведення у Львові концерту харківського співака, колишнього фронтмена гурту «5nizza» Сергія Бабкіна.

Про це повідомив кореспонденту агенції Укрінформ учасник пікетування. За його словами, Сергій Бабкін пішов на перемовини з блокувальниками його концерту у Львові, проте не назвав Росію агресором.

«На запитання, чи вважає він Росію агресором в Україні, Бабкін відповів, що виріс в сім’ї військових, має батька підполковника, брата майора, а також багато знайомих військових, які йому розповідають, що відбувається. На його думку, ця ситуація дуже неоднозначна. І її не можна так просто вирішити», – зазначив пікетувальник.

Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, в агенції Укрінформ, де також нагадали: «Активісти заблокували у Львові клуб «Малевич», де мав відбутися концерт Сергія Бабкіна, і заявили, що готові розблокувати вхід тільки після того, як Бабкін зробить заяву, що Росія є країною-агресором. У поліції заявили, що тримають ситуацію під контролем і не допустять сутичок. Проте джерела повідомляють, що уникнути протистоянням між учасниками блокування і прихильниками Бабкіна не вдалось і є декілька затриманих».

«Харківський співак Сергій Бабкін – колишній фронтмен гурту 5nizza після початку збройної агресії Росії проти України спочатку в складі вищезгаданої групи, а потім із сольними концертами неодноразово виступав у окупованому Криму та в Росії. Крім того, Бабкін заперечує факт збройної агресії Росії проти України та вважає події на сході бажанням жителів Луганська та Донецька «жити інакше», – повідомили також в агенції Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів