Перед львівським театром опери і балету встановлять «сухий» фонтан

19:20 17 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Львівська міська рада надала згоду Галицькій районній адміністрації на демонтаж фонтану перед оперним театром та на укладення договору з благодійним фондом «Сокар Благо» про спільну діяльність щодо спорудження на його місці «сухого» фонтану.

Як повідомили сьогодні, 17 березня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила:

«До Львівської міської ради звернувся благодійний фонд «Сокар Благо» з пропозицією встановити так званий «сухий» фонтан на площі перед оперним театром. Відповідно, пропонуємо розглянути проект ухвали, який складається з двох частин: надання дозволу Галицькій районній адміністрації на демонтаж існуючого фонтану та надання їй дозволу на укладення договору про спільну діяльність з БФ «Сокар Благо».

Ми пропонуємо умови цього договору погодити з профільними комісіями – з питань інженерного господарства, з питань комунального майна і власності та з питань архітектури. Були зауваження депутатів, щоб і проект, зовнішній вигляд фонтану був погоджений з тими самими депутатськими комісіями».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів