Культура (cтор. 390)

Фото для новини

22:50 9 квітня 2015 р.

Програма Великодніх свят у Львові

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, уже традиційно до Великодніх свят для жителів та гостей нашого міста підготовлено безліч цікавих тематичних заходів у багатьох локаціях містах.

Культура

Фото для новини

19:44 9 квітня 2015 р.

Духовенство запрошує львів'ян у катедральні храми міста на Пасхальні Богослужіння (розклади)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 12 квітня, в катедральних храмах нашого міста відбуватимуться святкові Літургії та освячення пасок.

Культура

Фото для новини

19:05 9 квітня 2015 р.

П’ятеро священиків зі Львівщини передали фронтовикам на передовій необхідні їм гостинці

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, п’ятеро священиків зі Золочева відвідали військовослужбовців, які боронять східні рубежі держави від збройного агресора.

Культура

Фото для новини

16:18 9 квітня 2015 р.

Сьогодні у Львові – Хресна хода Високим Замком

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Великий Четвер, 9 квітня, Високим Замком пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує василіянський монастир святого Онуфрія.

Культура

Фото для новини

15:25 9 квітня 2015 р.

Владика УГКЦ здійснив у Львові чин умивання ніг пораненим воїнам і волонтерам (відео)

Преосвященніший владика Михаїл, єпископ Сокальсько-Жовківський УГКЦ Михаїл, здійсниву Страсний четвер у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла чин умивання ніг учасникам АТО.

Культура

Фото для новини

10:22 9 квітня 2015 р.

Відрядженим на схід України правоохоронцям Львівщини відправили «Великодній конвой»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласного управління МВС, «у далеку дорогу зі Львова на схід України, де триває антитерористична операція, відправився мікроавтобус з пасками та іншими великодніми подарунками для правоохоронців Львівщини, котрі захищають незалежність нашої держави».

Культура

Фото для новини

09:20 9 квітня 2015 р.

У Львові оберуть «Місце щасливих людей» (відео)

Як повідомили в середу ввечері «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в приміщенні міської ратуші обговорили розміщення відкритого громадського простору в пам'ять про Кузьму Скрябіна.

Культура

Фото для новини

12:22 8 квітня 2015 р.

17 квітня у Львівській обласній філармонії – унікальний проект «Jazz For Lovers» (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у п'ятницю, 17 квітня, о 19:00 в обласній філармонії відбудеться абсолютно новий та унікальний проект у сфері естрадної та джазової музики «Jazz For Lovers».

Культура

Фото для новини

18:28 7 квітня 2015 р.

Львів’ян закликають прийняти гостей із півдня й сходу України, аби відсвяткувати «Великдень разом»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 10-13 квітня Студентське братство Українського Католицького Університету вже вп’яте проведе акцію «Великдень Разом».

Культура

Фото для новини

18:00 7 квітня 2015 р.

Львів’яни передали Великодні гостинці міліціонерам, відрядженим на схід України

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, парафіяни храму Воздвиження Чесного Хреста принесли для транспортних правоохоронців дуже багато різноманітних продуктів, традиційних для Великодня.

Культура

Фото для новини

17:21 7 квітня 2015 р.

Фонтани у центрі Львова відновлять свою роботу ще до четверга

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фонтан біля національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької знову запрацює ще до Великодніх свят.

Культура