Культура (cтор. 241)

16:28 9 лютого 2017 р.

Святоюрська гора у Львові отримала детальний план

Сесія ЛМР затвердила детальний план реновації території Святоюрської гори з реконструкцією прощі Святого Юра, впорядкування Митрополичих садів та пропозиціями щодо визначення місць розташування пам’ятника Митрополиту Андрею.

Культура

Фото для новини

14:59 7 лютого 2017 р.

Соліст-піаніст Артур Яронь з Польщі готовий зіграти в госпіталі

Про це він розповів сьогодні, 7 лютого, під час прес-зустрічі на тему: “Польський піаніст зіграє у Львові “героїчного” Бетховена для поранених на Сході України”, яка відбулася у Львівському прес-клубі.

Культура

Фото для новини

13:32 7 лютого 2017 р.

Артур Яронь і «Віртуози Львова» зіграють «героїчного» Бетховена для поранених в АТО

9 лютого у Львівській обласній філармонії прозвучать Симфонія №3 «Героїчна« та Концерт №3 Людвіга Бетховена. Частина коштів, отриманих від концерту, буде скерована для потреб поранених в АТО. Виконають ці твори піаніст Артур Яронь з Польщі та оркестр «Віртуози Львова».

Культура

10:41 7 лютого 2017 р.

Польський піаніст зіграє у Львові «героїчного» Бетховена для поранених на Сході України (відеотрансляція)

У Львівському прес-клубі розпочалася прес-зустріч на тему «Польський піаніст зіграє у Львові «героїчного» Бетховена для поранених на Сході України».

Культура

Фото для новини

19:25 6 лютого 2017 р.

Аніс переспіває у Львові кавери Джо Кокера

1 березня у Львівській філармонії відбудеться кавер концерту Джо Кокера, який він давав у 2013 році у Кьольні. Цього разу всесвітньо відомі кавери цього співака виконають «Lviv Jazz Orchestra» та фіналіст проекту «Голос країни» Аніс Еттаєб.

Культура

Фото для новини

18:41 6 лютого 2017 р.

Юрій Григораш та La Vіvo збирали в Пекіні 9 тисяч глядачів, наступний – Львів

12 березня у Львівській філармонії відбудеться сольний концерт баритона Юрія Григораша. Також до участі в концерті запрошені Аніс Еттаєб, Оксана Караїм та вокальний секстет "La Vіvo".

Культура

Фото для новини

14:37 6 лютого 2017 р.

Палац мистецтв у Львові використовують під гендель, а не під мистецтво, – художник

Завтра в Господарському суді Києва відбудеться судове засідання за позовом Фонду державного майна України до Львівських облради та облдержадміністрації з вимогою повернути будівлю Львівського палацу мистецтв у власність держави. Дотепер уже відбулося два судових засідання.

Культура