Культура (cтор. 22)

Фото для новини

13:36 4 жовтня 2023 р.

Знищення мозаїки художника Сойки у Львові: ГО скликали пресконференцію. Що вимагають (відеотрансляція)

У Львові знищено одніу з найкращих мозаїк авторства Богдана Сойки, яка була у приміщенні колишнього видавництва "Вільна Україна" на вулиці Володимира Великого, 2.

Культура

Фото для новини

19:35 2 жовтня 2023 р.

У Львові вимагають відновити цінну мозаїку зі словом "ленін"

Сьогодні, 2 жовтня, місто звернулося в правоохоронні органи щодо факту знищення унікальної 40-річної мозаїки авторства художника Богдана Сойки у приміщенні приватної власності, що на вул. Володимира Великого, 2 у Львові.

Культура

Фото для новини

13:09 25 вересня 2023 р.

До головної синагоги Києва внесли новий сувій Тори, написаний на спомин про воїнів, які загинули за Україну

Балдахін під час внесення у синагогу нового сувою Тори, створеного на кошти меценатів з єврейської громади США, несли юдеї-військовослужбовці ЗСУ.

Культура

Фото для новини

10:51 23 вересня 2023 р.

Сьогодні у Львові зіграють джаз 20-30-х років

Український композитор Богдан Весоловський створював неповторні взірці українського джазу також у час війни, тоді коли людські почуття максимально загострені, й так важливо зуміти віднайти любов і сенс буття.

Культура

Фото для новини

20:55 21 вересня 2023 р.

Слово росія можна писати з маленької букви - Нацкомісія зі стандартів мови

Національна комісія зі стандартів державної мови ухвалила, що написання назв "російської федерації" з малої букви не буде вважатися відхиленням від норм в текстах неофіційного характеру.

Культура

Фото для новини

19:47 20 вересня 2023 р.

Чабань: 4 основні характеристики

Чабань – основна чайної церемонії, тож обирати її треба свідомо. Адже саме вона прикрашатиме ваші чаювання багато років, і має вмістити весь посуд та інструменти, бути зручною та радувати око. Як саме обирати чабань, і на які характеристики звернути увагу?

Культура

Фото для новини

13:29 18 вересня 2023 р.

Колекція PUMA X YONA: новий погляд на моду

Ця колекція надає додаткові переваги, як-от ексклюзивні акції та знижки для покупців цієї колекції, спеціальні заходи та майстер-класи зі стилю та моди.

Культура