Культура (cтор. 208)

Фото для новини

09:12 18 вересня 2017 р.

«Наш край» не платить «Львівській хвилі» за політичну рекламу, – Мирослав Хом’як  

Мирослав Хом'як має три дипломи про вищу освіту, але найбільшу увагу громадськості привернув одержанням посвідчення члена Національної спілки журналістів. Багато хто досі не може повірити у покаянне перевітлення колишнього члена податківської команди Медведчука на медіавласника-демократа, що паралельно очолює Львівську обласну парторганізацію «Наш край». Є й такі, що переконані: Хом’як придбав кілька медіа не для бізнесу і політики, а для душі. Правду треба шукати самому, слухаючи фактичного власника і керівника радіо «Львівська хвиля» і агенції інформації та політики «Гал-інфо».

Культура

Фото для новини

10:00 17 вересня 2017 р.

Військова академія презентуватиме на «Форумі видавців у Львові» книгу про орденоносців

У неділю, 17 вересня, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного презентуватиме в межах 24-го «Форуму видавців у Львові» книгу документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим».

Культура

Фото для новини

18:30 15 вересня 2017 р.

У Львові відбудеться дискусія про громадський простір на вулиці Бандери

Інститут міста запрошує усіх охочих на обговорення щодо громадського простору поблизу Будинку органної та камерної музики, яке пройде в рамках вересневого інтенсиву «Публічні простори вздовж вулиці Степана Бандери: обговорення, презентації, дискусії».

Культура

11:09 13 вересня 2017 р.

Антін Мухарський презентує у Львові «Національну ідею модерної України» (відеотрансляція)

У середу, 13 вересня о 12.30 у Прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему «Антін Мухарський і «Український культурний фронт» презентують великий ілюстрований альманах «Національна ідея модерної України».

Культура

12:58 11 вересня 2017 р.

Відеоінтерв'ю з гендиректором ТОВ «ТРК «Львівська Хвиля», власником ІА «Гал-інфо» Мирославом Хом'яком

Мирослав Хом'як має три дипломи про вищу освіту, але найбільшу увагу громадськості привернуло одержання ним посвідчення члена Національної спілки журналістів.

Культура

Фото для новини

12:15 11 вересня 2017 р.

У Львові надрукували книгу для незрячих дітей

Книгу «Шапочка і кит» отримають школярі, які навчаються за програмою інклюзивної освіти у Львівській, Дніпропетровській, Миколаївській, Рівненській, Хмельницькій, Волинській, Тернопільській, Вінницькій та Херсонській областях.

Культура