«Оселя» влаштувала Святвечір для потребуючих львів’ян

16:15 6 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Спільнота взаємодопомоги «Оселя» організувала в переддень Різдва Христового Святвечір для людей у потребі, які через різні життєві обставини не мають змоги відчути духовну атмосферу Різдва у родинному колі.

Різдвяна вечеря традиційно відбулась у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника. Розпочалася вона з молитви та благословення архиєпископа і митрополита Львівського – владики Ігоря.

Під час вечері усі разом співали колядок та вітали один одного з Різдвяними святами. «Оселя» організовує Святвечір для бездомних людей, неповносправних, малозабезпечених уже продовж 16-ти років.

Допомагають у закупівлі і приготуванні страв благодійники та волонтери. Сьогодні Різдвяні святвечори для потребуючих організовують також Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а), Український католицький університет на вулиці Хуторівка, 35а.

Завтра ж у храмі Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Личаківській, 175 відбудеться традиційний Різдвяний обід для потребуючих. Його організовує Спільнота святого Егідія спільно з парафією Храму.

Про це повідомили в понеділок, 6 січня, у Львівській міськраді.

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді оприлюднили програму різдвяних святкувань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів