Гурт «Океан Ельзи» розпочне відзначати своє 20-річчя 31 травня у Львові (відео)

14:45 30 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ntktv.ua

Його ювілейний тур українськими містами стартує в суботу о 20:00 на стадіоні «Арена Львів».


Відео: «Телеканал новин «24»

Зважаючи на вагомий привід – 20-річчя гурту «Океан Ельзи», його музиканти вирішили вперше відзначити свій ювілей та запросити глядачів на серію грандіозних концертів, які відбудуться у шести містах країни на найбільших майданчиках. Тур розпочнеться у Львові (31.05, стадіон «Арена-Львів»), а згодом концерти відбудуться у Дніпропетровську (7.06, стадіон «Метеор»), Харкові (14.06, стадіон «Металіст»), Києві (21.06, НСК «Олімпійський») та фінальний концерт в Одесі (28.06, стадіон «Чорноморець»).

Цікаво, що участь у київському концерті 21 червня візьмуть музиканти першого складу групи – Павло Гудімов, Юрій Хусточка та Дмитро Шуров. Також варто очікувати на виступ спеціального гостя, ім’я якого поки не розголошується, проте відомо, що з групою його пов’язують давні дружні стосунки.

Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук розповів: «У ці непрості часи нам вкрай важливо бути разом. Ми б хотіли, аби творчі свята з нагоди 20-ліття групи стали своєрідним підсумком не тільки для нас, а й для покоління, яке виросло за ці два десятки років». 

До речі, тур мав розпочатися із Донецька. Проте, у зв'язку з пожежею на льодовій арені «Дружба», організатори концертів «Океан Ельзи – 20 років разом» повідомили про скасування виступів 25-26 червня та перенесення події на невизначений термін.

Завтра на «Телеканалі новин «24» дивіться інтерв'ю з лідером гурту Святославом Вакарчуком». Про це повідомляє сьогодні, 30 травня, «Телеканал новин «24».

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, 31 травня для зручності відвідувачів концерту буде продовжено рух громадського транспорту, а також курсуватимуть два додаткові експрес-маршрути з пл. Петрушевича та з Сихова. Зокрема буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси №3А, 10, 25, 40, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», тролейбуси №3, 20, 25, які курсують до автовокзалу) та продовжено графік їх роботи.

Також курсуватимуть два експрес-маршрути від пл. Петрушевича до пр. Вернадського та від пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. Довженка) до пр. Вернадського. Шатл-баси курсуватимуть від 17:00 до 20:00 та після закінчення концерту з 01:00 і до вивозу усіх відвідувачів. Оплата за проїзд – за чинним тарифом у місті Львові.

Початок концерту заплановано на 20:00. Вхід на територію «Арени Львів» буде відкритим вже з 18:00.

«Просимо львів’ян і гостей міста приходити раніше. Якщо ж усі прийдуть перед самою подією, то концерт вчасно не розпочнеться. Позиція така, що концерт починається тоді, коли заходить останній глядач», – розповів директор з маркетингу компанії SUSY Production Тарас Яценко. Він рекомендував добиратись громадським транспортом, адже кількість паркомісць біля стадіону для приватного авто є обмеженою – тільки до 2 тис. місць.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів