О 15.00 в дитячих клубах Залізничного району Львова – рок-н-рол

14:27 25 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Ця новорічна вечірка проходитиме у «Родинному клубі» на вулиці Симона Петлюри, 37.

Діти продемонструють свої знання з іноземної мови, здобуті в гуртку «Цікава англійська мова», а також спілкуватимуться зі Санта Клаусом. А він роздаватиме подарунки дітям, які зможуть поспілкуватися з ним англійською, розповісти вірша або заспівати пісеньку.  

Гуртківці побавляться, виконуючи вказівки дідуся, й у відому гру «Санта каже». Педагог-організатор дитячих клубів Залізничного району Львова розповідає також:

«Ми вирішили зробити вечірку в стилі рок-н-рол, тому що це весело – можна буде потанцювати під веселу музику, побавитися у ігри, наприклад, у «Музичні стільці», можна вдягнути яскравий одяг з блискітками. Танцюючи та бавлячись, можна використати час в очікуванні Санти, адже долетіти з Лапландії до України, не так вже й швидко». 

Відвідати цей захід зможуть не лише діти з гуртка «Цікава англійська мова», а й вихованці інших клубів.  «Основною метою цього заходу є підвищення мотивації дітей до вивчення іноземних мов, тому що люди розмовляють різними мовами, а дітки побачать, що це відкриває для них нові горизонти та випробують свої сили, адже зможуть поспілкуватися з ровесниками, дізнаються багато нового та цікавого про святкування Різдва у англомовних країнах», – додає Ольга Михайлик. 

Детальнішу інформацію про новорічне свято та про гуртки Дитячих клубів Залізничного району Львова можна отримати за номером телефону 295-82-46. Про це повідомляє сьогодні, 25 грудня, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів