На українську пісню Львівська ОВА надала пів мільйона гривень

13:00 11 серпня 2024 р.

Фото до новини

Під час концерту у Львові відбувся благодійний аукціон, завдяки якому зібрали 100 тисяч гривень і передали на обласну ініціативу «Пташки перемоги».

У суботу, 10 серпня, у Львові відбувся фінальний концерт фестивалю «Українська пісня. SYMPHONY – 2024».  Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com. Особливістю цьогорічного фестивалю було виконання артистами пісень під супровід симфонічного оркестру.

Цей проєкт покликаний презентувати нових перспективних українських музикантів.

Дев’ять молодих артистів увійшли до фіналу конкурсу «Українська пісня». Журі визначили переможця. Ним став Maks Burla, який отримає запис власної композиції. 

Опісля нагородження розпочався гала-концерт. На сцені виступили Арсен Мірзоян, Pianoбой, Тоня Матвієнко, Міша Крупін, MELOVIN, Анна Трінчер, NAZVA, Alena Amargalieva, Оля Цибульська, Мʼята, YAGODA та інші. 

Під час концерту відбувся благодійний аукціон, кошти  з якого - 100 тисяч гривень - передали на обласну ініціативу «Пташки перемоги». Станом на зараз в межах проєкту за підтримки Львівської ОВА, волонтерів та представників соціально відповідального бізнесу передали понад 9 тисяч безпілотників різної комплектації для військових бригад.

Захід відбувся за підтримки Львівської обласної військової адміністрації. Національний проєкт «Українська пісня / Ukrainian Song Projekt» включили до Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2023 рік. На співфінансування події з коштів обласного бюджету передбачили 500 тисяч гривень.

Як зазначили організатори, на гала-концерт завітали чинні військовослужбовці, ветерани російсько-української війни та члени їхніх родин, рідні Героїв Небесної Сотні, внутрішньо переміщені особи, волонтери, військові медики, малозабезпечені сім’ї, представники благодійних фондів і громадських організацій. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів