На посаду директора Львівської філармонії є один претендент

12:29 2 лютого 2017 р.

Фото до новини

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської облради «Львівська обласна філармонія».


Відео: Львівський прес-клуб

Документи слід подавати до 13 лютого. Проте дотепер на конкурс не надійшло жодної заявки.

Про це сьогодні, 2 лютого, під час прес-зустрічі на тему: «Вибори 28 лютого генерального директора Львівської обласної філармонії», повідомив  генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп.

- Згідно з новим законом про перехід на контрактну систему всього музично-артистичного складу, весь персонал філармонії вже переведений на контракти. А я – ще ні, - наголосив він.
Володимир Сивохіп сказав, що він 26 років тому вперше ввійшов у будинок філармонії.

- І я 26-и років тут живу. Про мене говорять, що я першим заходжу в цей будинок і останнім виходжу. Але часом я там і жив, коли не мав де жити. 15 років я прожив тут на третьому поверсі, в кабінеті секретаря Спілки композиторів Львівського відділення. У дев’яності роки це була дуже вагома посада, майже як перший секретар райкому, тільки в музиці, - говорить генеральний директор філармонії.

За його словами, останнім часом у Львові ходили чутки, що він обійме посаду директора Львівського національного академічного театру опери і балету ім. Соломії Крушельницької. Адже на посаді директора філармонії він замінив нині чинного директора оперного театру Тадея Едера.

- Тиждень тому в нас були збори, і колектив філармонії запитав мене прямо, чи я претендую на посаду директора оперного. Я відповів – ні, я залишаюся з вами, - каже Володимир Сивохіп. І додає, що щойно він прийняв та озвучив рішення в понеділок, 6 лютого, подати документи на конкурс на посаду генерального директора Львівської обласної філармонії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів