На Львівщині визначили 10 кращих Народних домів

13:15 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській області обрали переможців конкурсу «Топ 10 Народних домів».

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Конкурс «Топ 10 народних домів» відбувається з метою виокремлення та нагородження найкращих народних домів області, надання їм фінансового ресурсу на розвиток. Організатором конкурсу є департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації».

«Фінансовий ресурс на реалізацію конкурсу передбачений у напрямі  Програми складає у 2019 році 600 тисяч гривень. Розмір фінансового ресурсу на один народний дім становить 60 тисяч гривень», – поінформували також в облдержадміністрації

«За результатами розгляду матеріалів конкурсна комісія обрала переможців конкурсу – Народні доми в селищі Поморяни в Золочівському районі, в селі Більче в Миколаївському районі, в селищі Лопатин у Радехівському районі, в селі Гребенів у  Сколівському районі, в місті Добромиль у Старосамбірському районі, в селі Добряни в Стрийському районі, в селі Старий Яр у Яворівському районі, в селі Кротошин Давидівської ОТГ, у Судовій Вишні й Червонограді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів