На Львівщині облаштовуватимуть молодіжні простори

10:20 8 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львові відбулася обласна зустріч молодіжних просторів та ініціативних груп.

Про це повідомили в понеділок, 8 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Ідейно новий проект «Молодіжні простори спільними зусиллями» ініційований Львівським обласним молодіжним центром спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Загалом проект заплановано на 2019 рік і передбачає зустрічі з ініціативними групами у населених пунктах області та працівниками, волонтерами діючих молодіжних центрах Львівщини у форматі консультацій із спеціалістами, спільних навчань, стратегічних сесій.

«Це дозволить працювати з ініціативними групами центрів, що знаходяться на різних етапах становлення, конкретно з кожним чи групуючи їх за спільною проблематикою, сформувати напрямки роботи відповідно до потреб та інтересів молодих людей конкретного населеного пункту. Під час першої зустрічі, учасники презентували свої вільні простори та ініціативи, визначали проблеми та потреби, а також визначали рівні розвитку», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Відсьогодні організатори працюватимуть з просторами Львівщини за створеною програмою навчання у відповідності до індивідуального рівня кожної фокус-групи («Elementary», «Intermediate» та «Advanced»). Цього року розвиток мережі вільних молодіжних просторів є пріоритетним у сфері розвитку молодіжної політики на Львівщині. Започаткований проект передбачає координацію дій та заходів у цій сфері та стратегічний розвиток структури на обласному рівні», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів