Модні рішення для зимових образів зі шкіряними штанами

09:56 18 січня 2022 р.

Фото до новини

У цьому сезоні в тренді цікаві деталі, які прикрашають штани: рюші, незвичайні пояси, оборки, а також моделі з ланцюгами, заклепками, блискавками або металевими гудзиками. Окремим хітом слід виокремити шкіряні штани зі шнурівкою.

Бажаєте сьогодні виглядати стильно? Тоді до вашого гардеробу потрібно додати жіночі брюки з еко-шкіри – взимку саме вони найкращий варіант для різноманітних стильних луків. А ще основною причиною вибрати модні шкіряні штани є те, що в них дуже комфортно і тепло! Все це через щільне покриття, завдяки якому холодне повітря не надходить всередину, а зимові варіанти такого низу найчастіше утеплені флісовою підкладкою, що забезпечує ще більший затишок.

Зручно і те, що шкіра вельми практичний матеріал, що не вимагає особливого догляду, а значить, якщо ви випадково поставили пляму на своїх штанах, то видалити її можна за допомогою звичайної серветки.

Шкіряні штани – які моделі вибрати?

Перш ніж розібратися з питанням – як носити шкіряні штани взимку, пропонуємо визначитись, які фасони та кольори актуальні у нинішньому сезоні. Стилісти пропонують урізноманітнити палітру з чорними і коричневими брюками і як альтернатива звернути увагу на бежевий, зелений, кавовий, сливовий, рудий або бордовий відтінки.

Що стосується фасонів, то вибирайте шкіряні штани відповідно до свого типу фігури. Вони повинні підкреслювати всі ваші переваги і приховувати найменші недоліки. У цьому сезоні в тренді цікаві деталі, які прикрашають штани: рюші, незвичайні пояси, оборки, а також моделі з ланцюгами, заклепками, блискавками або металевими гудзиками. Окремим хітом слід виокремити шкіряні штани зі шнурівкою.

Що стосується текстури, то фахівці рекомендують звернути увагу на матову, лаковану, з принтом або стьобану шкіру.

Зимові образи зі шкіряними брюками

З чим носити шкіряні штани і як їх стильно поєднувати з іншими речами? Звичайно, все залежить від того, куди ви одягнете цей лук. Для повсякденних образів ідеальним верхом стане вкорочений оверсайз светр молочного кольору великої в'язки.

Для офісного стилю відмінним варіантом стане класична біла сорочка, а якщо у вас немає строгого дрес-коду, обирайте яскраві блузи. Вони завжди разбавлять образ і додадуть йому сміливості.

Любителям прогулянок та вечірок рекомендуємо поєднувати штани з еко-шкіри з оригінальними футболками, топами чи майками у білизняному стилі. До речі, зараз у тренді моделі з логотипами чи написами.

Цікаве рішення поєднувати в образі шкіру з трикотажними светрами чи в'язаними кофтами, оверсайз толстовками або класичними лонгслівами.

Красиві ансамблі виходять і в комплекті зі шкіряним верхом – косухи чи тренчі, піджаки чи топи. Поєднувати в одному образі різні кольори можна, саме тоді ваш лук стане стильним та екстравагантним.

Що стосується верхнього одягу, то штани з екошкіри стилісти пропонують комбінувати з шубами з еко-хутра, стильними двобортними пальто міді довжини або цікавими парками.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів