Міський голова Львова вважає, що «місто повинно дозріти» до знесення його спотворювачів

14:35 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: novobudovy.com

Добре, що Андрій Садовий хоч «не виключає, що зайві поверхи новобудови, розташованої на вулиці Личаківській, 33а, можуть бути знесені».

Як повідомляє сьогодні, 21 листопада, прес-служба ЛМР, міський голова Львова Андрій Садовий не виключає, що зайві поверхи новобудови, розташованої по вулиці Личаківській, 33а (на фото - її проектований вигляд) можуть бути знесено. Дослівно ж він сказав із цього приводу:

«Хочу подякувати небайдужим львів’янам, які на початку цього тижня підняли це питання публічно. Я думаю, що місто повинно дозріти до прецеденту, коли забудівельник і архітектор, який запроектував цей будинок, повинні нести покарання. 

Якщо забудова перевищує поверховість, яка була можливою, архітектор має бути позбавлений ліцензії. Вчора я звернувся до людей не піддаватися, якщо їм пропонуватимуть купити квартири у цьому будинку.

Бо можливо, так виглядає, що доведеться останні поверхи знімати і робити меншу поверховість. Це безпрецедентний випадок.

Я думаю, що прокуратура фахово проведе розслідування, я думаю, що Архбудконтроль вчинить всі дії. Прошу ЗМІ це питання максимально публічно висвітлювати». 

Але оскільки в тому числі прес-служба ЛМР нагадує після цитування нею тиради Садового про новобудову по вулиці Личаівській, 33а, що вона «псує панораму історичного Львова», то щонайменше, дивує все ще очікування міським головою «дозрівання» львів’ян до потреби знесення спотворювачів їх історичного середовища.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів