Майстрині зі Севастополя теж представили свої роботи на виставці лялькарів у Львові (відео)

15:04 29 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Участь у ній беруть також гості з Чорткова, Запоріжжя, Черкас і Росії.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 29 червня, в повідомленні «У Львові представлена лялькова виставка майстринь із різних міст України, навіть із Севастополя»:

«У Львові представлена лялькова виставка майстринь з Чорткова, Запоріжжя, Черкас та Севастополя. Організатори атракції переконані іграшкові персонажі допоможуть львів’янам відволіктися від поганих думок. Про це йдеться у сюжеті програми «Погляд на тиждень» телеканалу ZIK (щобудня о 21.00) журналіста Вікторії Долик.

Також на виставку завітали майстрині із Криму та Росії. Таким чином, лялькарки хочуть показати, що вони за єдину і неподільну Україну.

«Будь-яка лялька в принципі є політичною. Політика – це є багато інтересів. Витвір мистецтва – це взагалі політична дія, тому люди, які дивляться на мої ляльки вони можуть ставати кращими, і, це вже буде мій політичний вклад, в сучасність», – розповідає лялькарка з Києва Олена Місюна.

На виставці представлена понад сотня виробів. Стільки ж і відвідувачів прийшло подивитись на лялькове мистецтво. Виставка триватиме протягом десяти днів. Для найбільших поціновувачів ляльки – щоденно проводитимуться майстер класи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів