Люблін запрошує молодих волонтерів з України на літні фестивалі

13:16 17 травня 2021 р.

Фото до новини

Фестивалі відбуватимуться від червня до жовтня 2021 року. Термін складання заявок – до 24 травня 2021 року включно.

Як написано на сайті Люблінської міської адміністрації, ці короткострокові програми дозволять здобути новий досвід, отримати унікальні знання та розвинути свої вміння в організації масштабних заходів.  

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.

У рамках найбільшої європейської програми волонтерства „Європейського Корпусу Солідарності” місто Люблін запрошує молодих людей віком від 18 до 30 років з України на тритижневі волонтерські програми, під час яких можна буде взяти участь у підготовці, промоції та проведенні Фестивалю «Інші звучання», Карнавалу циркачів, Ягеллонського ярмарку та Конгресу транскордонної співпраці, що відбуватимуться від червня до жовтня 2021 року.

Як написано на сайті Люблінської міської адміністрації, ці короткострокові програми дозволять здобути новий досвід, отримати унікальні знання та розвинути свої вміння в організації масштабних заходів. Окрім цього, волонтери з України матимуть можливість відвідати Польщі, пізнати її культуру та мову, завести нових друзів і розширити мережу професійних контактів.

Термін складання заявок – до 24 травня 2021 року включно. Зі всією необхідною документацією можна ознайомитися на сторінці www.lublin.eu/ua/.

Українські заробітчани будуть по-новому платити податки в Польщ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів