Львів’яни підтримали всеукраїнську акцію велосипедистів (відео, оновлено)

18:00 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: studway.com.ua

Власники двоколісного транспорту просто неба поснідали бутербродами й випили чаю, оглянули велосипеди та поїхали на роботу.

Телевізійний «5 канал» повідомив сьогодні, 16 квітня:

«Акція «Велосипедом на роботу» відбулася по всій Україні. Взявши приклад зі столичної акції, прихильники велосипедного руху великих міст країни організували свої велозаїзди. Крім столиці, заходи пройшли, зокрема, у Харкові, Одесі та Львові.

Так, у Харкові на роботу велосипедом вирушило близько 20 активістів.

Проїхавши зранку центральними вулицями міста, молодь зібралася біля символу Харкова – «Дзеркального струменя». Вони зробили нетривалий привал, провели фотосесію і поїхали на роботу по офісах. Харків'яни кажуть, що хотіли продемонструвати мешканцям міста, що їздити на велосипеді можна не лише у спортивному одязі.

Власники ж двоколісного транспорту Львова перед подорожжю влаштували на площі Ринок пікнік. Активісти просто неба поснідали бутербродами та випили чаю. Оглянувши велосипеди, учасники флешмобу поїхали на роботу. Кажуть, двоколісний транспорт не проміняли б нині на жоден інший.

Також велосипедом на роботу діставалися сьогодні й в Одесі. До всеукраїнської акції долучилися близько 200 людей по всьому місту. Попри ранковий дощ, на місцях старту трьох спальних районів і в середмісті Одеси збиралися невеликими групами по 10 велосипедистів. Організатори акції заохочували одеситів долучитися до велопробігу, а міську владу – створити велодоріжки на найбільш популярних одеських веломаршрутах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів