Львів’яни пом’янули полеглих десантників і добровольців

13:45 5 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Гарнізонному храмі святих Петра і Павла провели поминальну літургію за загиблими бійцями 5-ї роти 80-ї окремої десантно-штурмової бригади й добровольчого батальйону «Айдар».

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Поминальна літургія відбувся з нагоди п’ятої річниці загибелі військових на Луганщині. Участь у поминальній літургії взяв голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський».

Очільник області зазначив: «Навіть віддаючи своє життя, наші герої надалі нас охороняють. Ми мусимо пам’ятати, що війна триває, і боротьбу маємо завершити ми. Ворог не відступить і не зникне, але разом ми переможемо. Пам’ятаймо усіх, хто поклав свої голови за наш мир».

«Вшануювали загиблих Героїв – військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади – й на Личаківському кладовищі. Тут присутні запалили лампадки та поклали квіти до могил загиблих воїнів», – поінформували також в облдержадміністрації.

Настоятель Гарнізонного храму святих Петра і Павла Степан Сус наголосив: «Сьогодні ми згадуємо наших друзів та побратимів, які свого часу принесли себе в жертву за Україну, за кожного українця, за спокій у наших домівках. Усі наші серця, що наповнені відвагою, мають продовжити те, що розпочали полеглі герої».

«Після спільної молитви ветерани 5-ї роти відвідають могили побратимів у Тернопільській, Рівненській, Волинській та Львівській областях», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів