Львів’яни долучилися до Міжнародного дня інформування про аутизм

12:32 2 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Фахівці Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді роздавали у вівторок, 2 квітня, на площі Ринок блакитні кульки з метою підтримки сімей, у яких виховуються діти з аутизмом.

Про це повідомили у вівторок, 2 квітня, в прес-службі Львівської міськради. директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач зазначила: «Ми влаштували цю акцію, аби показати, що підтримуємо сім’ї, у яких виховують дітей з аутизмом. Нашою метою є дати їм відчуття підтримки, та поінформувати суспільство про аутизм».

У вівторок, 2 квітня, в навчально-реабілітаційному Центрі «Джерело» відбудеться «Фотосесія у блакитному», о 12.00 у Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на вулиці Театральній розпочнеться флешмоб «Одягнися у блакитне». У ній візьмуть участь 26 дітей з розладами спектра аутизму», – поінформували також у міськраді.

«Працівники відділу соціальної роботи Залізничного району проведуть інформаційні п’ятихвилинки в навчальних закладах району щодо розповсюдження інформації про проблему аутизму. В комфорт-бібліотеці для дітей на вулиці Патона розпочнеться о 16.00 каніс-терапія (терапія за участі собак) для дітей з аутизмом», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів