Львів’ян запрошують долучатися до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде!»

11:43 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: mykolaj.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, МГО «Академія Української Молоді» вже чотирнадцятий рік поспіль проводитиме спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами міста Всеукраїнську благочинну акцію «Миколай про Тебе не забуде!».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 листопада, «Щоденному Львову», що всіх охочих запрошують долучитись до Всеукраїнської благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде!», яка вже чотирнадцятий рік поспіль проводиться МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами Львова. У повідомленні також конкретизують:

«Миколай про тебе не забуде» – це щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді», з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая.

Метою акції є допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити  чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності.

Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити, іграшки) для тих дітей, які могли би залишитися без батьківської уваги, а також створити особливу атмосферу свята напередодні та під час Дня Миколая. Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери - працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти - організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Завдяки підтримці спонсорів і партнерів та ініціативі молодих людей, торік благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» була організована в 10 містах України. Кожне місто провело ряд своїх особливих заходів для акції.

Минулого року вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, до акції долучилося близько 700 волонтерів – студентів та старшокласників, також організаторами було передано подарунки для близько 900 дітей з різних куточків Львівської області. Організатори зазначають також: «Ми просимо усіх охочих долучитись до акції. Будемо вдячні за матеріальну підтримку (солодощі, іграшки, канцелярія). Допомога у будь-якому вигляді, будь-яка сума, буде дуже корисною. Ми залюбки приймемо солодощі, цукерки, книги, приладдя для школи, іграшки та інше». 

Етапи акції:

Фабрика Св. Миколая: 11-17 грудня  2014 (пакування подарунків)

Святкування дня Св. Миколая для дітей у Львові: 19 грудня 2014

Рознесення подарунків дітям: 18-19 грудня 2014.

Звіт про Акцію 2013 року: http://www.mykolaj.com.ua/node/156».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів