Львівський прес-клуб запустив ГІТ – громадське інтернет-телебачення

17:00 17 лютого 2014 р.

Фото до новини

17 лютого 2014 року відбулася тестова трансляція громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу – «Прес-клуб-ГІТ» на порталі «Щоденний Львів», сайті Львівського прес-клубу та на великому екрані львівського Майдану.

У пілотному випуску взяли участь:

12.45 - Володимир Макарчук, професор, доктор юридичних наук. Тема:«Яка Конституція потрібна Україні?».
13.00 – Юрій Винничук, письменник. Тема: «Сценарій майбутнього України».
13.15 – Роман Скасків, підприємець із США.Тема: «Як нам врятувати Україну?».
13.30 – Роман Брезіцький, співкоординатор Євромайдан-Львів. Тема: «Революція на Майданах і поза ними».
13.45 – Олег Радик, співкоординатор руху «Економічний бойкот регіоналів. Львів». Тема: «Мета і результати заходів із бойкоту бізнесу регіоналів».
14.00 – Ярослав Свелеба, заступник голови з ідеологічних питань «Правого сектору» у Львівській області.Тема: «Де пролягає рубікон мирного протистояння в акціях протесту?»
14.15 – Валерій Веремчук, координатор Народної самооборони у Львові.

У бліц-дебатах на тему: «Ставлення Львівської обласної ради та громадськості області до керівництва ЛОДА» взяли участь: Андрій Холявка, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді та Андрій Соколов, уповноважений координатор штабу Національного спротиву у Львівській області.

Надалі двогодинні он-лайн включення зі студії Львівського прес-клубу відбуватимуться щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці о 13.00 на порталі «Щоденний Львів» (http://dailylviv.com/ ) і на сайті Львівського прес-клубу (http://pressclub.lviv.ua/ ).

Он-лайн включення зі студії Львівського прес-клубу транслюватимуть також на великому екрані львівського Євромайдану (проспект Свободи).

Вечірні повтори громадського інтернет-телебачення о 19.00 та о 23.00 можна буде також дивитися на великому екрані львівського Майдану.

Усі відео – після закінчення он-лайн трансляції – архівуватимуть для перегляду на вимогу на каналі Львівського прес-клубу в YouTube (https://www.youtube.com/user/pressclublviv). Їх можна також будь-коли за бажанням переглядати на порталі «Щоденний Львів» (http://dailylviv.com/ ) і на сайті Львівського прес-клубу (http://pressclub.lviv.ua/ ).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів