Львівський біг-бенд виступав на передовій операції Об’єднаних сил

23:10 24 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Для воїнів-піхотинців, які виконують завдання поблизу міста Авдіївка, випала нагода для перепочинку від війни.

Про це повідомили в неділю, 24 червня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Спеціально для українських захисників, а також для місцевих любителів музичного мистецтва у місті відбувся джазовий концерт. Запальні ритми прозвучали у виконанні біг-бенду Львівської національної музичної академії імені Миколи  Лисенка, а пісенна частина концерту – у виконанні соліста Львівської опери заслуженого артиста України Романа Ковальчука та лауреата всеукраїнських конкурсів Віри Терентьєвої».

Співорганізатор концертного туру начальник 58-го Будинку офіцерів ЗСУ, полковник Віталій Провозін, запевнив: «Коли ми планували і готували цю культурно-мистецьку акцію, то основним «меседжем», який ми хотіли передати через музику та пісні нашим співвітчизникам на сході України є твердження, що ми – єдина нація, єдиний народ із спільними поглядами, здатністю чути, розуміти і спілкуватися один з одним. Відтак, декілька місяців підготовки, великої роботи львівських митців, керівництва області втілились у концертний тур під назвою «Україна – ми єдині!».

«Зі слів офіцера, в рамках цього туру артисти подолають майже чотири тисячі кілометрів дорогами України. Розпочали виступи із Маріуполя, а у планах концертами проїхати всю територію проведення операції Об’єднаних сил. Згодом, дати концерти для мешканців Дніпра, Нікополя та Житомира», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів