Львівський бібліотечний форум відбудеться вдесяте

17:00 17 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

18-21 вересня в межах 26-го «Book Forum» відбудеться X Львівський міжнародний бібліотечний форум, організований Українською бібліотечною асоціацією.

Про це повідомили у вівторок, 10 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Ця подія, започаткована у 2010 році ГО «Форум видавців» та Українською бібліотечною асоціацією, стала щорічним міжнародним професійним заходом для тих, хто працює у бібліотечній, видавничій та інформаційній сферах. X Львівський міжнародний бібліотечний форум пройде під назвою «Нова бібліотека – відповідальність кожного».

«Учасниками форуму стануть близько 300 людей. У програмі форуму – пленарне засідання «Ключові елементи нової бібліотеки: люди, технології, ресурси», дискусії «Якою бути новій бібліотеці», «Соціальна інклюзія та бібліотека» та «ІТ у бібліотеці: куди йдемо?», круглі столи «Бібліотека на підтримку реформ: кращі практики» та «Платні послуги у бібліотеці», студії «Бібліотеки для дітей: ідеї для майбутнього», «Бібліотека і культурна дипломатія», «Нові освітні концепції: зміни реальні чи формальні?», «Європейський стиль нової бібліотеки» та «Адвокація: бібліотека і місцеве самоврядування» й презентація «Дистанційне навчання і бібліотека», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів