Львівські волонтери повезли бійцям на передову півтори тисячі крашанок і більше тисячі пасок

16:32 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадського формування «Рабів до раю не пускають» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили впрес-службі громадського формування «Рабів до раю не пускають», упродовж тижня волонтери приймали від господинь спечені ними паски, рогалики, печиво, сирники, писанки та крашанки.

Волонтери громадського формування «Рабів до раю не пускають» повезли 9 квітня зі Львівщини військовослужбовцям в зону проведення антитерористичної операції більше тисячі освячених пасок і півтори тисячі писанок та крашанок, а також ковбасу, щоб українські бійці змогли відсвяткувати Великдень. Упродовж тижня волонтери приймали від галицьких господинь спечені ними паски, рогалики, печиво, сирники, писанки та крашанки. 

Загалом зібрали і відправили бійцям в зону АТО понад тисячу штук пасок, півтори тисячі яєць, серед яких були писанки, 70 ящиків печива, 20 трилітрових банок сала, кілька банок смальцю, ковбаси та консервацію. Освятив продукти отець Михайло Розпендовський 

Окрім продуктів харчування, військовим також повезли понад 200 блоків цигарок, багатодитячих малюнків, вітальних листівок на пасхальну тематику та браслетів-оберегів. Усе зібране активісти завантажили у два буси з причепами.

Святкові набори будуть роздані пораненим бійцям у Артемівському військовому госпіталі та військовим, які несуть службу в Слов’янську, Щасті, Старобільську, Костянтинівці. Про це повідомили інформаційній агенції УНІАН у прес-службі громадського формування «Рабів до раю не пускають».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів