Львівські пластуни прагнуть добудувати «Пригодницьке містечко»

12:20 6 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У львівському осередку «Пласту» у Львові сподіваються на реалізацію проекту №53 «Пригодницьке містечко для дітей» у рамках платформи «Громадський бюджет Львова».

Про це повідомили у вівторок, 6 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: ««Містечко» передбачає створення безкоштовного громадського освітньо-ігрового простору у Парку культури».

Автори проекту зазначили: «Лазанки, канатна переправа, тарзанка, драбини, павутина і ще багато іншого: наше містечко спроектоване, власне, на пригоди, ігри та майже безпечний екстрім. Також проект передбачає амфітеатр для освітньої програми. Там проводитимуться майстер-класи, діти зможуть навчитись акторської майстерності, виступів перед публікою тощо».

«Пластуни проводитимуть на території містечка заняття з таборування: розкладання намету, пакування наплічника в мандрівку, розпалювання вогню, мандрівної кулінарії. Функціонуватиме також стежка дослідника, де діти пізнаватимуть природу: мурашники, гнізда птахів, вивчатимуть сліди тварин», – поінформували також у міськраді.

«Частина пригодницького містечка функціонує вже понад рік. Доступні чотири об’єкти – брама, перелаз, пеньки і колоди. Кошти, отримані завдяки Громадському бюджету Львова, хочуть використати для нових об’єктів: амфітеатру, драбини, павутинки, столів для майстер-класів та сітки-лазанки», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів