Львівські патрульні передали сиротам подарунки святого Миколая (відео, оновлено)

11:54 19 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Діти отримали як іграшки, так і необхідні засоби гігієни та ліки.

«Львівські патрульні поліції прийшли з подарунками до вихованців сиротинця. Передали як іграшки, так і необхідні засоби гігієни та ліки. Вихователі і діти тішаться візитерам і не приховують – гості до них навідуються не часто», – повідомили на телевізійному «5 каналі».

Натомість у Патрульній поліції Львова розповіли:

«Ви б бачили цих малюків!!! Очі сповнені надії!!! Кожен спробував себе у ролі поліцейського! Дитячий будинок №1. Коли діти побачили чотири авто з увімкненими проблисковими маячками увечері, то забули про все на світі, зокрема і про вихователів)) Усі гайда до автомобілів!

У Будинку дитини № 2 завдяки патрульним невдовзі буде стіл для реабілітації діток (вже замовлений)! Брюховицькому інтернату подарували омріяну газонокосарку. А в Будинок дитини № 1(діти від 3 до 6 років) привезли дитяче взуття. Усі малюки отримали фрукти, солодощі та необхідні косметичні та медичні засоби.

У захваті були не лише діти,а й вихователі та самі патрульні, адже найбільше щастя – бачити дітей щасливими! За кілька днів патрульні відвідають Дитячий будинок №1(діти від 0 до 3 років) на вулиці Комаринця, 2 а, куди привезуть меблі».

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів