Львівська театральна студія «АртАкт» запрошує на майстер-клас

14:41 5 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/theatre_artact

Він відбудеться 6 лютого о 16.00 у клубі «Сокіл» на вулиці Золотій, 22а.

Молодіжна театральна студія «АртАкт» продовжує пошук нових учасників. 6 лютого о 16.00 в студії відбудеться майстер-клас з акторської майстерності, на який завітають учасниця студентського театру «Коробка» Лілія Винницька та студент кафедри театрознавства факультету культури і мистецтв Львівського національного універститету імені Івана Франка Ярослав Дерпак.

Працює студія «АртАкт» з вівторка до п’ятниці зі 16.00 у клубі «Сокіл» на вулиці Золота, 22а. А запрошує вона на заняття старшокласників віком від 13 до 17 років та студентів.

Театральна студія «АртАкт» працює при Дитячих клубах Шевченківського району з листопада 2013 року. За цей час гуртківці поставили міні-виставу до свята Миколая, а також взяли участь у фестивалі вертепів, виступивши на трьох сценах міста.

Учасниця гуртка Ганна Кінаш розповідає: «Поки що наш репертуар не дуже широкий, але ми дуже хочемо в травні взяти участь у Київському фестивалі аматорських театрів, тому нові актори – ви нам потрібні».

Своєю чергою, педагог-організатор дитячих клубів Шевченківського району Юстина Жуковська зазначає: «І справді – зараз всі зусилля спрямовані на фестиваль, тому будемо дуже раді бачити нові обличчя та чути свіжі ідеї. «АртАкт» з нетерпінням чекає на вас». 

Заняття в театральній студії – безкоштовні.  Довідатись більше та записатись у гурток можна за телефоном: 097-809-63-85. Також детальну інформацію можна отримати за електронною адресою http://vk.com/theatre_artact.

Про це повідомляє сьогодні, 5 лютого, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів