Львівська ОДА запрошує на фестиваль етнічного одягу

14:48 10 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oda.zt.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Фестиваль «Аристократична Україна» відбудеться вже втретє і сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили у вівторок, 10 липня: «З метою відродження національних традицій України, розвитку культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну та представниками народів, які проживають на території України, 28 липня 2018 року з 12:00 до 16:00 на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбудеться третій Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів – етнофешншоу «Аристократична Україна».

«Фестиваль «Аристократична Україна» відбудеться вже втретє і сприятиме пізнанню етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу.
Моделями для демонстрації українського стилізованого одягу в цей день стануть не професійні моделі, а дружини загиблих захисників – героїв АТО», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Під час фестивалю на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль» відбуватиметься також і ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь. До участі у фестивалі запрошуються всі охочі, – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів