Львівська міськрада поглиблюватиме культурну співпрацю з Австрією

13:45 5 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з директором Австрійського культурного форуму в Києві Ульфом Хаусбрандтом.

Про це повідомили в понеділок, 5 серпня, в пресслужбі Львівської міськради, де також розповіли: «Почесний гість прибув до Львова, аби відвідати міжнародний фестиваль класичної музики «LvivMozArt», а також обговорити можливості для поглиблення двосторонньої співпраці у сфері культури».

Ульф Хаусбрандт зазначив: «Коли мене питають про мої враження від перебування в Україні, я завжди відповідаю, що вражений, адже в цієї країни величезний інтелектуальний та мистецький потенціал. Тут є шалена молодіжна енергія і талант, які потрібно спрямувати в позитивне русло. Містам і державі необхідно робити все, аби здібна молодь не виїжджала звідси, а залишалася та розвивала країну».

«Джазовий фестиваль у Львові – це подія справді світового рівня. «Це щось дуже особливе, відпочинок для душі. Цей фестиваль створює фантастичну атмосферу в місті», – зауважив директор Австрійського культурного форуму в Києві.

«Сторони також обговорили можливості для поглиблення співпраці», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів