Львів і Буковель – найпривабливіші напрямки подорожей українців на Великдень (відео)

14:35 11 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: religions.unian.ua

На свята Львів зросте на чверть за рахунок туристів.

В українців розпочалися святкові вихідні дні. Три дні поспіль можна спокійно їсти паски, смажити шашлики на повітрі і подорожувати.

Привабливі в минулі роки Європа та Єрусалим на цей Великдень – занадто дороге задоволення. Курс валют нині не той, що дозволяє значній частині громадян вільно подорожувати на значні відстані.

Натомість великою популярністю користуються тури всередині самої країни. Туроператори свідчать, що найпопулярніші напрямки на ці вихідні – це Львів і Буковель.

В останньому можна впіймати зиму, котра пішла з решти регіонів України. Та вповні насолодитися принадами зимового відпочинку в горах – катанням на лижах, сноубордах тощо.

«Сезон уже триває п'ятий місяць, працююють всі 16 витягів та 60 кілометрів трас. Шар покритття гарантовано більше метра. Останні квітневі снігопади дали більше 60 см снігу. Вийшла просто шикарна подушка, яка потримається гарантовано до кінця квітня», – пояснив заступник керівника рятувальної служби ТК «Буковель» Артем Макаренко.

На Великдень у Буковелі інтригують не тільки традиційними майстер-класами з писанкарства, а й змаганням із буковельським гуцулом та українською дискотекою.

Львів у великодньому вбранні вже другий тиждень. На площах ярмаркують крамом з усієї країни. Туристи вже окупували місцеві кав'ярні. Із квитками до столиці важко, а от місця в готелях іще є. На свята Львів зросте на чверть за рахунок туристів.

«Якраз з Великодня у нас починається традиційно весняно-літній туристичний сезон», – каже керівник міського управління туризму Галина Малець.

Понеділок у Львові обіцяє бути веселим і небезпечним, бо він обливаний. За організацію масових водних безладів узялася місцева влада.

Перед міською радою облаштують системи з водою. Відра й водяні кульки будуть, схованок – ні.

Про це повідомили сьогодні, 11 квітня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів